- Po02. 12.
- Zupa ziemniaczana z warzywami korzeniowymi (250-280ml), kasza pęczak (150g), gulasz w jarzynach (100g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, mleko.
- Wt03. 12.
- Zupa pomidorowa z makaronem, z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym(250-280ml), ziemniaki (170g), kotlet drobiowy ,,Pożarski” (80-90g), mizeria (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml) + owoc.seler, gluten, mleko, jaja.
- Śr04. 12.
- Zupa fasolowa z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), ryż pełnoziarnisty (150g), pieczony udziec drobiowy (100g), surówka z marchwi, pora i jabłka (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, mleko.
- Cz05. 12.
- Zupa grzybowa z warzywami korzeniowym (250-280ml), ziemniaki (170g), gołąbki mięsno – ryżowe w sosie pomidorowym (200g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml) + owoc.seler, gluten, mleko, jaja.
- Pt06. 12.
- Zupa żurek po staropolsku z warzywami korzeniowymi i mięsem wieprzowym (250-280ml), ziemniaki (170g), ryba w cieście naleśnikowym (100g), surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem (50-60g), woda z cytryną/kompot wieloowocowy (250ml).seler, gluten, mleko, jaja.
- So07. 12.
- Nieczynna
- Ni08. 12.
- Nieczynna
Alergeny
Lista alergenów widoczna jest przy każdym zestawie obiadowym!